Вебінар молодих учителів: Київ – Казань (Республіка Татарстан)

Вебінар молодих учителів: Київ – Казань (Республіка Татарстан)12 квітня 2012 року тренінг-клас Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України відчинив свої двері для майже півсотні освітян. Приводом для зібрання стала реалізація пілотного проекту Товариства молодих педагогів – дистанційний відкритий урок та телеміст з м. Казань (Російська Федерація).

Після встановлення відеозв’язку з татарсько-російською школою №80 Вахитовського району голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь щиро привітав усіх учасників з першим міжнародним відкритим заняттям для молодих учителів. Звернувшись до казанських колег, Олександр Михайлович поінформував про роботу ТМП, що було створене 6 років тому за сприяння Київської міської організації Профспілки, окреслив основі проблеми педагогічної молоді України і побажав учасникам вебінару плідної роботи.

Після он-лайн розповіді заступника директора з навчальної роботи татарсько-російської школи Лілії Гамірівни Танташевої про нові державні стандарти освіти київським вчителям була надана можливість побачити втілення цих нововведень на практиці. Член асоціації молодих учителів Російської Федерації Альбіна Шавкатівна Гайнулліна та Резеда Рафаїлівна Хабібулліна, вчитель вищої категорії (керівник методо’єднання школи), спеціально для українських колег провели відкриті уроки.

Курувала ходом заняття на тему «Застосування інформаційних технологій на уроках» голова Товариства молодих педагогів Дар’я Москаленко.

Педагогічна молодь Києва активно долучилася до обговорення російських методик, можливостей застосування інтерактивних та інформаційних технологій на уроці. У своїх виступах члени ТМП аналізували освітні системи і, з особливим зацікавленням, соціальні гарантії та статус молодих учителів.

Більш детальна інформація буде опублікована в наступному номері ІВ «Єдність».

Переглянути фото на Facebook

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку