Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

27 березня 2009,Публікації » Новини

Врегулювання виплат стимулюючих надбавок – питання круглого столу

26 березня у Великій вітальні Будинку Вчителя відбувся круглий стіл на тему: "Встановлення стимулюючих надбавок працівникам галузі "Освіта" м. Києва в 2009 році".
Співорганізаторами заходу виступили Головне управління освіти і науки (КМДА), Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України, Головне фінансове управління (КМДА).

Головне питання, яке зібрало сьогодні освітянську профспілку і місцеву владу досить складне і актуальне – врегулювання єдиних підходів щодо надання стимулюючих надбавок освітянам по всіх районах міста та виплата грошової винагороди, передбаченою ст. 57 Закону України „Про освіту”.Врегулювання виплат стимулюючих надбавок – питання круглого столу

У обговоренні та активній дискусії взяли участь начальник Головного управління освіти і науки (КМДА) Лілія Гриневич, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, начальник управління освіти, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Головного фінансового управління (КМДА) Катерина Поздєєва, заступник начальника головного управління освіти і науки Надія Олефіренко, начальники районних управлінь освіти, начальники районних фінансових управлінь та голови районних організацій профспілки.
Врегулювання виплат стимулюючих надбавок – питання круглого столу
Кожен із присутніх мав можливість висловити свою думку і поділитися досвідом роботи.
Після відповідей на запитання та обговорення типового наказу усі присутні заслухали рекомендації Л. Гриневич, К. Поздеєвої та Н. Олефіренко щодо виплат стимулюючих надбавок всім освітянам у районах міста.

Після юридичного врегулювання регламентуючий документ найближчим часом буде доведений до всіх районів міста Києва.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень