27 березня 2009,Публікації » Новини

Врегулювання виплат стимулюючих надбавок – питання круглого столу

26 березня у Великій вітальні Будинку Вчителя відбувся круглий стіл на тему: "Встановлення стимулюючих надбавок працівникам галузі "Освіта" м. Києва в 2009 році".
Співорганізаторами заходу виступили Головне управління освіти і науки (КМДА), Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України, Головне фінансове управління (КМДА).

Головне питання, яке зібрало сьогодні освітянську профспілку і місцеву владу досить складне і актуальне – врегулювання єдиних підходів щодо надання стимулюючих надбавок освітянам по всіх районах міста та виплата грошової винагороди, передбаченою ст. 57 Закону України „Про освіту”.Врегулювання виплат стимулюючих надбавок – питання круглого столу

У обговоренні та активній дискусії взяли участь начальник Головного управління освіти і науки (КМДА) Лілія Гриневич, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, начальник управління освіти, культури, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Головного фінансового управління (КМДА) Катерина Поздєєва, заступник начальника головного управління освіти і науки Надія Олефіренко, начальники районних управлінь освіти, начальники районних фінансових управлінь та голови районних організацій профспілки.
Врегулювання виплат стимулюючих надбавок – питання круглого столу
Кожен із присутніх мав можливість висловити свою думку і поділитися досвідом роботи.
Після відповідей на запитання та обговорення типового наказу усі присутні заслухали рекомендації Л. Гриневич, К. Поздеєвої та Н. Олефіренко щодо виплат стимулюючих надбавок всім освітянам у районах міста.

Після юридичного врегулювання регламентуючий документ найближчим часом буде доведений до всіх районів міста Києва.

Прес-служба КМОППОіНУ

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»