Щирі вітання з ювілеєм

18 квітня 2012,Публікації » Новини

Щирі вітання з ювілеємКолектив Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова щиро вітає з ювілейним днем народження професора, Заслуженого працівника освіти України, проректора з економіки і організації навчально-виховної роботи Олега Семеновича Падалку.

Шановний Олеже Семеновичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею!

Ваш високий професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця – це вагомий внесок у розвиток сучасної освітньої діяльності. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот.

Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

З повагою

ППО студентів НПУ імені М.П. Драгоманова