Колективний договір в НТУУ “КПІ” укладено на новий термін

19 квітня 2012,Новини, Вища освіта

Колективний договір в НТУУ “КПІ” укладено на новий термін19 квітня 2012 року в Центрі культури та мистецтв Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” відбулася конференція трудового колективу. На порядку денному два питання: звіт ректора М.З. Згуровського про виконання колективного договору за 2011 рік та прийняття нового.

Підготовлений робочою комісією проект колективного договору прийнято одноголосно та укладено строком на 1 рік.

У ньому широко висвітлені питання соціального захисту співробітників. Зокрема щодо норм оплати праці, робочого часу, відпочинку, тарифних ставок, посадових окладів, умов запровадження та розмірів надбавок, доплат, премій, винагород, інших заохочувальних, компенсаційних виплат, матеріально-побутового, медичного обслуговування працівників університету тощо.

Не залишено поза увагою в колективному договорі і питання студентів та аспірантів. Документом регламентовано умови навчання, проживання, побуту, дозвілля та оздоровлення, норми навчального навантаження студентів, призначення академічної, соціальної стипендій, а також надбавок до них, заохочення студентів за успіхи у навчальній, науковій та громадській роботі, надання матеріальної допомоги та інше.

Загалом, конференція проходила в діловій атмосфері. Укладення колективного договору сприятиме поліпшенню захисту соціально-економічних, трудових прав наукових, науково-педагогічних, інших категорій працівників та студентів.

Прес-служба КМОППОіНУ

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку