Переможний футбольний фінал

28 квітня 2012,Новини, Вища освіта

Переможний футбольний фінал27 квітня 2012 року відбулися фінальні змагання з футболу серед студентських команд,  організовані Студентською профспілковою асоціацією м. Києва та Фан-клубом ФК «Динамо» (Київ) з нагоди 85-річчя заснування футбольного клубу.

За почесне ІІІ місце у фіналі змагалися команди Київського національного університету технології та дизайну та НТУУ «Київський політехнічний інститут». Основний час закінчився з рахунком 1:1. Тож долю команд вирішила серія пенальті, у якій фортуна посміхнулася команді КНУТД – 5:4 на користь легпромівців.

ІІ місце у чесному, напруженому бою посіла команда Національного університету харчових технологій. А злагоджена гра, спортивна майстерність та командний дух допомогли юнакам НПУ імені М.П. Драгоманова отримати переможне І місце. Остаточний рахунок за основним часом – 0:0, а за післяматчевими пенальті – 5:4.

Найбільш урочистим моментом турніру стало нагородження переможців. Кубок, м’ячі, пам’ятні подарунки футболісти отримали із рук почесного гостя турніру – президента футбольного клубу «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса.

Свято спорту та запалу закінчилося. Золотавий кубок знайшов свого героя, а яскраві моменти надовго залишаться у пам’яті учасників.

Результати футбольного турніру:

– 1 місце – Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова;

– 2 місце – Національний університет харчових технологій;

– 3 місце – Київський національний університет технології та дизайну;

– 4 місце – Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут».

Спецкор СПА

Більше фото на Facebook