Підтримка молодих педагогів – коментар юриста

Підтримка молодих педагогів – коментар юристаУ зв’язку з невиконанням в окремих районах столиці розпорядження виконавчого органу Київради (КМДА) від 08.09.2005 року №1697 «Про підтримку молодих фахівців – випускників вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації денної форми навчання та переведені на індивідуальну форму навчання і працюють педагогічними працівниками у навчальних закладах м. Києва», КМОППОіНУ було надано запит щодо чинності даного документу на сьогодні.

У відповіді виконавчого органу Київради (КМДА) було підтверджено, що зазначене розпорядження наразі є чинним.

Тож молодим фахівцям-педагогам має забезпечуватися виплата:

•  одноразової матеріальної допомоги в розмірі 1000,0 гривень при прийомі на роботу;

•  встановлення надбавки за складність і напруженість у роботі молодим учителям, випускникам педагогічних вишів, які працюють у навчальних закладах міста протягом трьох років за направленням Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної  адміністрації), а також студентам, які навчаються на старших курсах вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації денної форми навчання та переведені на індивідуальну форму навчання і працюють у закладах освіти міста.

Юридична служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018