Міжнародний семінар: ефективно та пізнавально

8 травня 2012,Новини, Вища освіта

Міжнародний семінар: ефективно та пізнавальноЗ 29 квітня до 7 травня 2012 року представники Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України взяли участь у роботі семінару-наради лідерів первинних профспілкових організацій студентів вищих навчальних закладів України ІІІ – ІV рівнів акредитації, що відбувалася в Республіці Болгарія. Захід зібрав понад сімдесят молодих, креативних та перспективних лідерів студентських профспілок.

Організаторами навчання виступили Профспілка працівників освіти і науки України та Асоціації правозахисних організаторів студентів.

Під час семінару-наради молодь мала змогу разом обговорювати питання, що наразі викликають найбільший інтерес та проблеми, які потребують вирішення.

З метою обміну досвідом роботи відбулися різноманітні зустрічі, серед яких – з представниками студентських організацій Вільного університету м. Варна.

Окрім того, було організовано змістовну культурну програму, під час якої учасники ознайомилися з матеріально-технічною базою готелів, у яких буде проводитися оздоровлення студентів.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку