Святкування Дня Перемоги

10 травня 2012,Публікації » Новини

Святкування Дня Перемоги9 травня з нагоди Дня Перемоги відбулося вшанування пам’яті загиблих солдатів у Великій Вітчизняній війні. Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України долучилася до відзначення 67-ї річниці Перемоги.

Олександр Михайлович Яцунь, голова КМОППОіНУ, Олена Олександрівна Геведзе, заступник голови КМОППОіНУ, Олександр Миколайович Трофименко, заступник голови КМОППОіНУ, Максим Щеглюк, заступник голови профорганізації студентів КНЕУ імені Вадима Гетьмана, Анатолій Степанович Ваколюк, голова профорганізації студентів КНУБА, Олександр Гаврилюк, заступник голови профорганізації студентів КНУБА, Андрій Юрійович Гаврушкевич, голова профорганізації студентів НТУУ "КПІ" та Станіслав Григорович Цибін, голова профорганізації студентів НПУ імені М.П. Драгоманова поклали квіти до Могили Невідомого Солдата в Парку Слави та вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за рідну землю, хто без вагань йшов у бій і хто назавжди залишиться в пам’яті нащадків.

Вони поспілкувалися з ветеранами, які розповіли про тяжкі життєві випробування, численні втрати, воєнні та повоєнні роки.

День Перемоги – це пам’ять про тих, хто заплатив високу ціну за сьогоднішній мир і надав можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.