Який студентський гуртожиток є найкращим у Києві?

10 травня 2012,Новини, Вища освіта

Який студентський гуртожиток є найкращим у Києві?Конкретна відповідь на це питання буде дана зовсім скоро, оскільки міський конкурс на найкращий гуртожиток уже підходить до своєї кульмінаційної стадії.

Сьогодні, 10 травня, сувора комісія в складі директорів студмістечок і голів профкомів студентів столичних вишів здійснила огляд 5 гуртожитків. Зокрема, було відвідано гуртожиток № 1 Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” (вул. Янгеля 5), гуртожиток № 4 Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (вул. Дегтярівська, 49), гуртожиток № 6 Національного авіаційного університету (вул. Ніжинська, 14), гуртожиток № 7 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (Чоколівський бульвар, 39) та гуртожиток № 4 Київського національного університету будівництва і архітектури (вул. Освіти, 5).

Члени комісії діяли як справжні ревізори: заходили у кімнати, спілкувалися зі студентами, переглянули всі технічні приміщення і ознайомилися з документацією. Та особливу увагу вони звертали на соціально-побутові умови, санітарно-технічні вимоги, виховний процес і можливості для інтелектуального, духовного та фізичного розвитку студентської молоді.

Організаторами міського огляду-конкурсу на кращий студентський гуртожиток ВНЗ м. Києва ІІІ-ІУ рівнів акредитації є Київська міська державна адміністрація, Рада ректорів Київського вузівського центру, Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України. Він проводиться з метою поширення передового досвіду роботи студентських містечок і гуртожитків, органів студентського самоврядування, студентських профспілкових організацій та привернення уваги до проблем, що існують у студентських гуртожитках.

Завтра, 11 травня 2012 року буде проведено огляд ще 6 гуртожитків, а саме:

Київського національного університету імені Тараса Шевченка (гуртожиток № 2, вул. Ломоносова, 37);

– Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова (гуртожиток № 5, вул. Космічна, 8; гуртожиток № 8, вул. Космічна, 8в);

– Київського національного торговельно-економічного університету (гуртожиток № 2, вул. Мілютенка, 6);

– Національного транспортного університету (гуртожиток № 1, вул. Івана Кудрі, 32);

– Національного університету біоресурсів і природокористування України (гуртожиток № 11, вул. Генерала Родімцева, 7б).

Прес-служба КМОППОіНУ