ДНЗ № 726 «Голосіївська перлина»: урочисте відкриття і створення первинки

ДНЗ № 726 «Голосіївська перлина»: урочисте відкриття і створення первинкиДо Дня Києва найменші мешканці Голосіївського району отримали чудовий подарунок – після капітального ремонту 19 травня 2012 року гостинно відкрив двері для малюків ясла-садок комбінованого типу із групами загального розвитку і спеціальними групами для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату.

Новий дошкільний навчальний заклад № 726 «Голосіївська перлина», розташований за адресою вул. Теремківська, 9, і розрахований на 11 груп (190 місць).

Нині вихованцями садочку опікуються 8 освітян, які вже утворили свою первинну профспілкову організацію. На засіданні ради Голосіївської районної у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України було розглянуте питання про прийняття нових членів до складу РОП. Головою первинки ДНЗ №726 була обрана Галина Іванівна Дмитрук.

З метою покращення фізичного та психічного здоров'я дошкільників у ДНЗ функціонують басейн, масажний кабінет, лікувально-оздоровчий комплекс, кабінет практичного психолога. Впроваджуються сучасні освітні технології, пріоритетні напрямки діяльності.

Назву дитячому садку обрали символічну – «Голосіївська перлина», враховуючи не лише неповторність, вишуканість, красу закладу, а й веселий дзвінкий дитячий сміх, що розкотиться безцінними перлинками і стане надійним оберегом щасливого майбутнього дошкільного навчального закладу.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада