Кращих із кращих учителів столиці нагороджено грамотами, преміями і путівками

Кращих із кращих учителів столиці нагороджено грамотами, преміями і путівками23 травня 2012 року в Київській міській державній адміністрації тривало відзначення переможців та лауреатів ІІ (міського) туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2012».

Уперше в Києві це загальнодержавне змагання інтелекту, майстерності і креативу проходило під опікою голови КМДА Олександра Попова. Тож сьогодні, упереддень святкування Останнього дзвоника та 1530-річчя міста-героя Києва, чільник міської влади особисто привітав і вшанував світочів столичної освіти. Квіти, щирі слова захоплення і подяки звучали з вуст перших осіб міста, начальників районних управлінь освіти, адміністрації навчальних закладів і представників батьківських комітетів. А голова КМДА Олександр Попов, начальник Головного управління освіти і науки Віра Горюнова та голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь під бурхливі оплески присутніх і спалахи фотоапаратів ЗМІ вручили кращим учителям цінні відзнаки.

15 освітян-переможців були нагороджені путівками на відпочинок улітку 2012 року від Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, Почесними Грамотами голови Київської міської державної адміністрації (І місце), подяками Головного управління освіти і науки (ІІ і ІІІ місце) та грошовими преміями у розмірі 5 тис. грн переможцям та 3 і 2 тис. грн – лауреатам конкурсу, які посіли друге та третє місце відповідно.

Номінація «Українська мова та література»

І місце – Пономаренко Антоніна Станіславівна – вчитель Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка Печерського району.

ІІ місце – Паламарчук Інна Миколаївна – вчитель СШ № 273 Голосіївського району.

ІІІ місце – Доній Ольга Станіславівна – вчитель гімназії «Міленіум» № 318 Солом’янського району.

Номінація «Іноземна мова» (англійська мова)

І місце – Петрик Лада Вікторівна – вчитель гімназії № 191 імені Павла Тичини Дніпровського району.

ІІ місце – Лисак Андрій Петрович – учитель гімназії «Консул» № 86 Печерського району.

ІІІ місце – Артеменко Олександр Валентинович – вчитель гімназії № 153 імені О. Пушкіна Шевченківського району.

Номінація «Біологія»

І місце – Романова Ірина Юріївна – вчитель гімназії східних мов № 1 Святошинського району.

ІІ місце – Козярук Олена Іванівна – вчитель СЗШ № 8 Оболонського району.

ІІІ місце – Бутакова Ірина Юріївна – вчитель ліцею «Наукова зміна» Дарницького району.

Номінація «Етика»

І місце – Бондарь Леся Миколаївна – вчитель ліцею № 100 Подільського району.

ІІ місце – Польгуй Ольга Сергіївна – вчитель СШ № 165 Голосіївського району.

ІІІ місце – Петрова Оксана Володимирівна – вчитель гімназії «Потенціал» Оболонського району.

Номінація «Фізична культура»

І місце – Твардовський Віктор Олександрович – учитель СЗШ № 78 Печерського району.

ІІ місце – Дерев’янко Руслан Петрович – учитель СШ № 118 «Всесвіт» Подільського району.

ІІІ місце – Копайгора Олег Миколайович – учитель СШ № 97 Шевченківського району.

Щиро вітаємо всіх освітян столиці з гідним визнанням професії Вчителя, з високим виявом поваги і вдячності до вас – талановитих і натхненних наставників, справжніх провідників новітніх ідей і еталонів педагогічної майстерності. Столиця пишається вами!

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада