Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Останній дзвоник і ювілей – вітаємо зі святами!

Останній дзвоник і ювілей – вітаємо зі святами!У всіх школах столиці сьогодні, 25 травня 2012 року, відлунало свято останнього дзвоника. А середня загальноосвітня школа №8 Оболонського району міста Києва відзначила ще й своє 75-річчя. На подвір’ї школи відбувся святковий концерт, де з найрізноманітнішими номерами виступили учні та вчителі навчального закладу-ювіляра.

Історію СШ № 8 творило не одне покоління вчителів, учнів та жителів Куренівки, одного з найстаріших районів Києва.

У 1937 році серед маленьких будиночків на Пріорці виросла велика красуня – школа. На той час це була одна з найкращих споруд Куренівки, яка стала не просто школою, а осередком культури на околиці столиці.

Школа №8 – це сучасний навчальний заклад із затишними кабінетами, світлими та просторими коридорами. Тут навчається 1100 учнів (40 класів). Педагогічний колектив – є гордістю школи. Серед 87 педагогів у навчальному закладі є: 19 вчителів-методистів, 17 старших вчителів, 1 доктор фізико-математичних наук, 8 магістрів, 49 вчителів вищої категорії.

На святковій лінійці директор школи Галина Дмитрівна Швединська привітала усіх присутніх з подвійним святом: «Зі стін школи вийшли тисячі випускників, які стали вченими, державними діячами, просто порядними людьми. Вітаю всіх, хто в цей день розділяє з нами почуття гордості за нашу школу. Відзначаючи  її 75-річчя школи, хочу привітати всіх присутніх з цією датою, подякувати всім учням, батькам, вчителям, всім, хто творив і створював імідж школи».

Чимало позитивних відгуків можна почути від учнів та батьків про цей навчальний заклад. Ольга Іванівна Топал, бабуся учениці школи зазначила: «Діти, дуже люблять свого директора і вчителів. Моя внучка співає, і саме тут створені всі умови для її саморозвитку, педагоги підтримують таланти дітей».

Щиро вітаємо колектив і учнівство школи №8 з визначним ювілеєм, а всіх столичних школярів зі святом останнього дзвоника, успішним завершенням навчального року та настанням таких жаданих, найдовших і найулюбленіших літніх канікул!

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень