Останній дзвоник і ювілей – вітаємо зі святами!

Останній дзвоник і ювілей – вітаємо зі святами!У всіх школах столиці сьогодні, 25 травня 2012 року, відлунало свято останнього дзвоника. А середня загальноосвітня школа №8 Оболонського району міста Києва відзначила ще й своє 75-річчя. На подвір’ї школи відбувся святковий концерт, де з найрізноманітнішими номерами виступили учні та вчителі навчального закладу-ювіляра.

Історію СШ № 8 творило не одне покоління вчителів, учнів та жителів Куренівки, одного з найстаріших районів Києва.

У 1937 році серед маленьких будиночків на Пріорці виросла велика красуня – школа. На той час це була одна з найкращих споруд Куренівки, яка стала не просто школою, а осередком культури на околиці столиці.

Школа №8 – це сучасний навчальний заклад із затишними кабінетами, світлими та просторими коридорами. Тут навчається 1100 учнів (40 класів). Педагогічний колектив – є гордістю школи. Серед 87 педагогів у навчальному закладі є: 19 вчителів-методистів, 17 старших вчителів, 1 доктор фізико-математичних наук, 8 магістрів, 49 вчителів вищої категорії.

На святковій лінійці директор школи Галина Дмитрівна Швединська привітала усіх присутніх з подвійним святом: «Зі стін школи вийшли тисячі випускників, які стали вченими, державними діячами, просто порядними людьми. Вітаю всіх, хто в цей день розділяє з нами почуття гордості за нашу школу. Відзначаючи  її 75-річчя школи, хочу привітати всіх присутніх з цією датою, подякувати всім учням, батькам, вчителям, всім, хто творив і створював імідж школи».

Чимало позитивних відгуків можна почути від учнів та батьків про цей навчальний заклад. Ольга Іванівна Топал, бабуся учениці школи зазначила: «Діти, дуже люблять свого директора і вчителів. Моя внучка співає, і саме тут створені всі умови для її саморозвитку, педагоги підтримують таланти дітей».

Щиро вітаємо колектив і учнівство школи №8 з визначним ювілеєм, а всіх столичних школярів зі святом останнього дзвоника, успішним завершенням навчального року та настанням таких жаданих, найдовших і найулюбленіших літніх канікул!

Прес-служба КМОППОіНУ

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»