Київ-Москва: дружба і співпраця

28 травня 2012,Публікації » Новини

Словно в гости к старой бабушке,

я к тебе приехал, Киев…

Владимир Маяковский

З 2006 року Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України поновила свої дружні відносини і співпрацю з Московською міською організацією Профспілки працівників народної освіти Російської Федерації. І стали доброю традицією щорічні відвідини колег з м. Москви міської, районних і первинних організацій Профспілки шкіл і вишів Києва.

Так, з 25 до 28 травня в столиці України з дружнім візитом перебуває голова Московської міської організації Профспілки працівників народної освіти Російської Федерації Сергій Павлович Кузін. Профспілковий лідер освіти столиці РФ зустрівся з головою КМОППОіНУ Олександром Яцунем та начальником Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) Вірою Горюновою. Під час зустрічей Сергій Кузін поінформував колег про соціально-економічні гарантії працівників освіти Москви, соціальне партнерство профспілки з владою та про нововведення в освіті й профспілковій діяльності.

А вечорами Сергій Павлович, прогулюючись улюбленим містом Києвом, милувався його святковою оздобою. І, звичайно ж, не оминув нагоди переглянути концертну програму і феєрверк з нагоди 1530-річчя столиці України.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада