З профспілкою дешевше: пропозиції потенційних партнерів

30 травня 2012,Публікації » Новини

З профспілкою дешевше: пропозиції потенційних партнерів29 травня 2012 року на засіданні президії ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України була присутня Аліса Сергієнко, директор департаменту ПМСД Центру медицини «Адоніс+».

Як потенційний партнер соціального проекту КМОППОіНУ «З профспілкою дешевше!» вона презентувала новий напрям – родинна медицина: діагностика та профілактика захворювань. Засвідчивши бажання долучитися до соціального проекту, Аліса Сергієнко винесла на розгляд президії пропозиції Центру.

– Ми пропонуємо працівникам освітньої галузі м. Києва та їхнім дітям пройти високоякісне медичне обстеження за значно зниженою вартістю. У разі згоди на співпрацю знижка для освітян столиці складатиме близько 65%.
Наша клініка родинної медицини опікується здоров’ям громадян вже 17 років. У нас працюють лікарі і науковці за такими напрямами, як офтальмологія, гінекологія, неврологія, кардіологія, педіатрія, гастроентерологія, ендокринологія, неврологія тощо. Проводиться ультразвукова та лабораторна діагностика.
Проект вже був апробований в Дніпровському районі столиці. Завдяки співпраці з головою районної організації Профспілки Галиною Нікандренко більше сотні працівників закладів освіти району пройшли обстеження за суттєво нижчими цінами.
Аліса Сергієнко,
директор департаменту ПМСД
Центру медицини «Адоніс+»

Соціальна програма

№ пп

Найменування послуги

Розцінки клініки

Ціна для спілчан зі знижкою

Первинна консультація терапевта

Цитологія (гін.)

Всього

Шановні спілчани!

Якщо ця пропозиція вас зацікавила,

то залиште, будь ласка, на сайті ваші коментарі.

Прес-служба КМОППОіНУ

Написал: Irana 30 травня 2012 11:01
Трохи дорогувато, але то вже краще, ніж пропонує приватний сектор медицини.

Написал: Олеся 1 червня 2012 16:25
Вся моя семья обследовалась по социальной программе в клинике "Адонис+".Цена очень доступная,но больше всего нам понравилось отношение работников клиники,оперативность,качество,новейшее оборудование,внимание со стороны медперсонала.Теперь советую всем.Такого отношения и порядка как в "Адонисе +" мы еще не встречали.Спасибо.Желаю всем работникам здоровья и успехов в Вашей работе.