Профспілкові уроки проведені – учителі відзначені

Профспілкові уроки проведені – учителі відзначені29 травня 2012 року президія ради КМОППОіНУ прийняла рішення про надання грошової винагороди вчителям історії та правознавства, які на високому професійному рівні, з творчим нестандартним підходом і використанням інновацій провели цьогоріч профспілкові уроки:

•  Берендєєву Сергію Олександровичу, учителю ліцею № 157 Оболонського району;

•  Гольденбергу Якову Михайловичу, учителю-методисту Українського гуманітарного ліцею Печерського району;

•  Алєксєєнку Ігорю Віталійовичу, учителю ліцею "Лідер" № 171 Печерського району;

•  Сайко Світлані Олексіївні, заступнику директора з виховної роботи середньої загальноосвітньої школи № 66 Дніпровського району;

•  Придан Оксані Володимирівні, учителю вечірньої (змінної) школи № 20 Солом’янського району;

•  Осадчій Тетяні Володимирівні, учителю-методисту спеціалізованої школи № 14 Оболонського району;

•  Пікаловій Лілії Вікторівні, учителю спеціалізованої школи № 185 Святошинського району.

А також Баленко Ірині Іванівні, учителю-методисту ліцею № 303 суспільно-природничого профілю Дарницького району, голові ППО, за підготовку презентаційних матеріалів.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН