Колектив Будинку вчителя дякує за співпрацю

30 травня 2012,Публікації » Новини

Колектив Будинку вчителя дякує за співпрацюКолектив Київського міського будинку вчителя на чолі з директором Ларисою Мельник щиро вітає із закінченням навчального року і висловлює подяку Київській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України, а особисто голові КМОППОіНУ Олександру Яцуню, за проведені цьогоріч заходи. Ці загальноміські педагогічні форуми стали справжньою окрасою не лише культурно-просвітницької роботи Будинку вчителя, але й освітянського загалу столиці.

Особлива вдячність за творчі проекти, спрямовані на розкриття здібностей педагогів, усвідомлення ними значення мистецтва в особистому духовному збагаченні. Щорічний Фестиваль народної творчості працівників установ освіти м. Києва «Квітучі барви таланту» став справжнім тріумфом таланту творчого вчителя. Зокрема, багатий духовний світ освітян розкрила виставка лауреатів фестивалю в номінації «Декоративно-прикладне та образотворче мистецтво», а також «Фотомистецтво».

Високим рівнем виконавського мистецтва вирізнялися творчі вечори лауреатів:

• Дмитра Суботенка, вчителя музики гімназії Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, – «Пісня, як доля у серці дзвенить!»;

• Любомири Лелик, вчителя української мови та літератури школи №169 Шевченківського району м. Києва, – «Календар життя»;

• Наталії Козак, вихователя навчально-виховного комплексу «Сузір’я» Святошинського району м. Києва, – «Гей дівчата!»;

• Ансамблю бандуристів «Мальви», зразкового художнього колективу центру «АРТ» Печерського району м. Києва, – «Тополина земля» та ін.

Незабутнє враження лишило по собі святкування Дня учителя, Нового року, посвята у вчителі випускників педагогічних вишів столиці, у якій взяв участь голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. Численні зустрічі педагогів із представниками міської влади завжди мали актуальну тематику з питань розвитку столичної освіти та соціального захисту вчителів. Зокрема, конструктивне обговорення основних положень «Столичного стандарту освіти 2012-2025».

– У співпраці із Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України наш освітянський дім, як позашкільний навчальний заклад, реалізує державну політику в галузі освіти, культури, науки і сприяє творчому розвитку особистості вчителя.
Лариса Мельник,
директор Київського міського
будинку вчителя

Довідково. Протягом 2011 – 2012 навчального року було проведено близько 1000 заходів, які відвідали приблизно 150 000 осіб. Працювало 29 професійних клубів, 5 лекторіїв, 20 гуртків художньої самодіяльності, відбулося 230 клубних засідань, 150 науково-практичних семінарів та конференцій, 210 лекцій та вечорів педагогічних колективів, конкурси, виставки, мистецькі свята та розважально-пізнавальні програми.

Прес-служба КМОППОіНУ