ІВ "Єдність" – віддзеркалення реального життя освітян столиці

31 травня 2013,Публікації » Новини

ІВ "Єдність" – віддзеркалення реального життя освітян столиціВийшов із друку свіжий номер інформаційного вісника Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України «Єдність».

В електронному варіанті «Єдність» можна переглянути на нашому сайті в спеціальній рубриці абоednist_5_2013.pdf [3.39 Mb] (cкачувань: 22).
Нагадаємо, що спілчани мають змогу отримати примірник вісника, звернувшись до активних розповсюджувачів:

• первинні профспілкові організації закладів освіти м. Києва;

• первинні профспілкові організації співробітників і студентів вищих навчальних закладів столиці;

• районні у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України;

• редакція КМОППОіНУ (тел.: 235-31-61, e-mail: info(песик)profspilka.kiev.ua).

Дорогі читачі!

Шпальти ІВ "Єдність" – віддзеркалення реального життя освітянської родини та студентства столиці. Вони завжди відкриті для ваших повідомлень. Разом радіємо перемогам, поділяємо турботи і вирішуємо проблемні питання. Пишіть, телефонуйте, приходьте… Ласкаво просимо.

Прес-служба КМОППОіНУ