У пришкільних таборах Києва відпочивають 6,5 тисяч дітей

У пришкільних таборах Києва відпочивають 6,5 тисяч дітейУ навчальних закладах столиці розпочали свою роботу дитячі табори відпочинку з денним перебуванням.

Загалом у Києві працює 99 пришкільних таборів.

Тривалість зміни складає 18 робочих днів.

Для організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей у таборах працюють гуртки, секції позашкільних навчальних закладів.

Складено велику програму культурно-масових заходів: відвідання театрів, кінотеатрів, екскурсій, катання Дніпром на катерах, а також рекреації в паркових зонах міста.

– Діяльність пришкільних таборів дуже важлива. Така форма роботи дає можливість дітям, які з різних причин залишаються на канікулах у місті, провести змістовно дозвілля.
Крім того, це вирішує проблему влаштування дітей (особливо молодшого віку) та догляду за ними протягом дня для батьків, які працюють.
Також, враховуючи якісне харчування дітей у таборах, це є суттєвою матеріальною підтримкою для родин.
Віра Горюнова,
начальник Головного управління освіти і науки
виконавчого органу Київради (КМДА)

Півтисячі пільгових путівок на літній відпочинок, як повідомляє прес-служба КМДА, отримають переможці різноманітних олімпіад, конкурсів, дитячі творчі колективи, юні журналісти, спортсмени, туристи, техніки.

Також мають можливість оздоровитися і відпочити діти столичних освітян. З цією інформацією можна ознайомитися детальніше в спеціальній рубриці "Дитяче оздоровлення".

Прес-служба КМОППОіНУ

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...