У зв'язку з проведенням матчів Євро-2012 робочі дні переносяться

5 червня 2012,Публікації » Новини

У зв'язку з проведенням матчів Євро-2012 робочі дні переносятьсяРекомендовано перенести робочі дні у зв’язку з проведенням матчів Євро-2012. Таке рішення ухвалено 31 травня на засіданні Кабінету Міністрів України.

Урядовим розпорядженням внесено зміни до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2011 р. №1210 «Про перенесення робочих днів у 2012 році».

Згідно з документом, під час проведення матчів фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу будуть перенесені робочі дні у містах проведення матчів.

У Києві:

• з понеділка 11 червня – на суботу 9 червня;

•  з п’ятниці 15 червня – на суботу 23 червня;

•  з вівторка 19 червня – на суботу 21 липня.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням від 28 листопада 2011 р. №1210 «Про перенесення робочих днів у 2012 році» «з метою створення сприятливих умов для святкування 8 березня – Міжнародного жіночого дня, 1 і 2 травня – Дня міжнародної солідарності трудящих та 28 червня – Дня Конституції України, а також раціонального використання робочого часу рекомендовано керівникам підприємств, установ та організацій (за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта", Державної казначейської служби та банківських установ) перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, у 2012 році для працівників, яким встановлено п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з:

•  п'ятниці 9 березня – на суботу 3 березня;

•  понеділка 30 квітня – на суботу 28 квітня;

•  п'ятниці 29 червня – на суботу 7 липня.

Спеціальний режим роботи банків та їх установ у зазначені дні визначає Національний банк.

За матеріалами

Офіційного сайту КМУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку