Оздоровлення дітей столичних освітян. Вітає ДСОЦ "Дружний"

Оздоровлення дітей столичних освітян. Вітає ДСОЦ "Дружний"Фахівці Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України здійснили перевірку готовності Дитячого санаторно-оздоровчого центру "Дружний" до роботи в літній період.

Заступник голови КМОППОіНУ Олександр Трофименко, завідувач юридичного відділу – Андрій Кузнецов у присутності директора ДСОЦ "Дружний" Валерія Смолового ознайомилися зі станом санітарно-гігієнічних умов, пожежної безпеки, документацією, планом проходження інструктажів працівників та усіма іншими нюансами діяльності табору на предмет охорони життя і здоров’я юних відпочивальників.

У спальних кімнатах корпусів проведено поточний ремонт. Діти знаходяться в кімнатах по 6 осіб. У басейні ведуться роботи з підготовки до запуску (температура води доводиться до норм, встановлених СЕС). Медичний корпус на момент проведення перевірки в повній мірі готовий до роботи. За розкладом роботи діти проходять оздоровчі процедури у першій половині дня.

За словами директора, у «Дружному» нині відпочиває 234 дитини, яких об’єднано у 9 загонів. Кожним із загонів опікуються 2 вихователі – студенти Білоцерківського та Богуславського педагогічних коледжів. Загалом у загоні по 23-24 особи, однак є один найбільший – 32 дитини (3 вихователі).

Прес-служба КМОППОіНУ

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...