Ректор КНЕУ імені Вадима Гетьмана – Лауреат Державної премії України

7 червня 2012,Новини, Вища освіта

Ректор КНЕУ імені Вадима Гетьмана – Лауреат Державної премії УкраїниАнатолію Федоровичу Павленку – докторові економічних наук, ректорові Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана присудили Державну премію України в галузі науки і техніки 2011 року за комплекс підручників з маркетингу у семи книгах. Грошову премію у розмірі 30 тис. гривень лауреат державної премії передав 30 дітям-сиротам, які навчаються в університеті. Кожен із цих студентів особисто отримав 1 тис. гривень.

Довідка:
Державна премія України в галузі науки і техніки присуджується:
 – за видатні наукові дослідження, які сприяють дальшому розвитку гуманітарних, природничих, технічних наук, позитивно впливають на суспільний прогрес і утверджують високий авторитет вітчизняної науки у світі;
 – за розроблення та впровадження нової техніки, матеріалів і технологій, нових способів і методів лікування та профілактики захворювань, що відповідають рівню світових досягнень;
 – за роботи, які становлять значний внесок у розв'язання проблем охорони довкілля та забезпечення екологічної безпеки;
 – за створення підручників для середніх загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладів, що відповідають сучасним вимогам і сприяють ефективному опануванню знань, істотно впливають на поліпшення підготовки майбутніх спеціалістів.

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.