Профспілкова співдружність не має меж

13 червня 2012,Публікації » Новини

Профспілкова співдружність не має межЦя теза стала лейтмотивом зустрічі делегації лідерів профспілок та органів місцевого самоврядування Ізраїлю з профспілковими лідерами освіти столиці України.

Делегація з Ізраїлю прибула до Києва в такому складі: Моше Самія – голова профспілок Нетанії і області Хашарон, Тамі Ротман – голова профспілки вчителів Нетанії і області Хашарон, Шуля Коен – виконуючий обов’язки мера міста Карміель, член керівництва профспілок Ізраїлю, Аві Габай – голова профспілок регіону Кінерет, Елі Ярів – координатор між керівництвом профспілок Ізраїлю та кнесетом (парламент).

Офіційно

13 червня 2012 року відбулося підписання угоди про дружбу і співпрацю між Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України та профспілкою вчителів Нетанії і області Хашарон. Свою згоду в документі засвідчили підписами Олександр Яцунь і Тамі Ротман.

Окрім того, голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь вручив Моше Самія, голові профспілок Нетанії і області Хашарон, найвищу відзнаку – почесний знак Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України імені Анатолія Тимчика «За зміцнення соціального партнерства».

Після урочистостей колеги обмінялися подарунковими сувенірами з національною символікою держав.

Заплановано

Делегація лідерів профспілок та органів місцевого самоврядування Ізраїлю перебуватиме у Києві до 17 червня.

Для гостей заплановано наступні заходи:

• зустріч із заступником голови Київської міської державної адміністрації Леонідом Новохатьком та начальником Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради Київської міської державної адміністрації Вірою Горюновою;

• спільне засідання з профактивом освітян Києва;

• відвідання гімназії з поглибленим вивченням івриту;

• культурно-краєзнавча програма.

Також делегація з Ізраїлю візьме участь у роботі круглого столу на тему: “Модернізація трудового законодавства в умовах глобалізації”.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018