На території спеціалізованої школи № 216 відкрито оновлене футбольне поле

На території спеціалізованої школи № 216 відкрито оновлене футбольне поле25 червня 2012 року в спеціалізованій школі № 216 Оболонського району столиці за участю голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та видатного українського футболіста Андрія Шевченка відбулося урочисте відкриття оновленого футбольного поля та спортивної зали.

«Міська влада добре розуміє, що досягати успіху у спорті можливо лише тоді, коли фізична культура є масовою. Сьогодні, у період підготовки до нового навчального року, надзвичайне футбольне поле з’явилося на території столичного навчального закладу. Міська адміністрація і на далі підтримуватиме проекти зацікавлених громадських організацій та приватних осіб, які допомагають розвивати фізичну культуру, спорт та є взірцем для місцевої громади», – зазначив очільник міськдержадміністрації.

За інформацією Головного управління освіти і науки, проект оновлення футбольного поля та спортивної зали, став можливим завдяки партнерству компанії «NIKE» та українського футболіста Андрія Шевченка, який навчався саме у цій школі.

Загалом, ремонт спортивних об'єктів – перша частина проекту оновлення школи №216. Також благодійний фонд Андрія Шевченка планує провести ремонтні роботи безпосередньо самої будівлі школи для забезпечення комфортних умов для освіти учнів.

Окрім того, після офіційної частини відкриття всесвітньовідомий український футболіст Андрій Шевченко розіграв м’яч з фіналістами міжнародної програми пошуку талановитих підлітків, що мріють про кар'єру професійного футболіста.

За матеріалами

Офіційного сайту КМДА