ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Студентська баскетбольна команда НТУУ «КПІ» – найкраща в Україні!

26 червня 2012,Новини, Вища освіта

Студентська баскетбольна команда НТУУ «КПІ» – найкраща в Україні!З 21 до 23 червня 2012 року в спортивному комплексі Національного технічного університету України «Харківський політехнічний інститут» відбулися фінальні ігри з баскетболу серед студентських чоловічих команд у рамках І Всеукраїнського фестивалю ігрових видів спорту (III Спортивні ігри України серед ВНЗ III – IV рівнів акредитації).

Протягом усіх ігор шквал емоцій не вщухав ні на мить, вирував трибунами і вибухав сплеском нестримного адреналіну після кожного закинутого в кошик м’яча. Неперевершена техніка, інтелектуальні розрахунки, відточена тактика атак і до братерства міцна згуртованість команд – усе це подарував вболівальникам цей батл «чотирьох титанів» студентського баскетболу.

І хоча в одній із ігор різниця в рахунку на табло складала 1 переможний бал, турнірна сітка після фінальних змагань виглядає саме так:

I місце – команда Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут»;

II місце – команда Національного технічного університету України «Харківський політехнічний інститут»;

III місце – команда Національного технічного університету України «Львівський політехнічний інститут»;

IV місце – команда Харківської академії фізичної культури.

Щиро вітаємо студентську баскетбольну команду та тренерський склад Київської політехніки з блискучою перемогою!

Нехай і надалі золото кубків сяє у ваших руках. Пишаємося вами.

Нагадаємо, що студентська баскетбольна команда НТУУ "КПІ"  виборола першість у ХІІ Турнірі за Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018