Юридична бібліотека Київської міської ради профспілок запрошує читачів

10 квітня 2009,Публікації » Новини
Юридична бібліотека Київської міської ради профспілок запрошує читачів
Київська міська рада профспілок відкрила юридичну бібліотеку.
До послуг профспілкового активу понад 6 тисяч друкованих одиниць з усіх галузей права. Серед них широко представлені наукові, енциклопедичні, довідкові видання, монографії, підручники, збірники вітчизняного та зарубіжного законодавства, документи міжнародних організацій ООН, ОБСЄ, Ради Європи, ЄС, СНД, МОП, Міжнародного суду ООН, Європейського суду з прав людини, Суду ЄС тощо.

Читачі також знайдуть тут літературу з питань трудового права України, порівняльного і міжнародного трудового права, соціального та пенсійного забезпечення.

Бібліотека знаходиться в приміщенні Міськпрофради на вул. Хрещатик, 16, кімн.907, тел.: (044) 279-03-93.

Київська Міськпрофрада