КМДА пропонує дати трьом школам іменами видатних людей.

Київська міська державна адміністрація пропонує назвати школи іменами видатних людей. Рішення про це було ухвалене на черговому засіданні Комісії з питань найменувань та пам"ятних знаків КМДА. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Школи Києва можуть отримати імена видатних людей – італійського поета та громадського діяча Данте Аліг"єрі, американського вченого та дослідника Голодомору 1932-1933 рр. Джеймса Мейса та українського письменника і правозахисника Валерія Марченка.

Як повідомив заступник глави КМДА Сергій Рудик, вже найближчим часом проект відповідного рішення буде внесений на розгляд Київради.

За його словами, ім"я Джеймса Мейса може отримати середня загальноосвітня школа №250 (Деснянський район), ім"я Данте Аліг"єрі – спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов №130 (Голосіївський район), а іменем Валерія Марченка можуть назвати середню загальноосвітню школу № 175 (Шевченківський район).

Нагадаємо, що рішення комісії повинні підтримати спочатку постійні комісії, а потім – сесія міської ради. Тільки після ухвалення відповідного рішення Київради та підписання його міським головою найменування набирає законної сили.

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!