Засідання робочої групи з прав людини

3 липня 2012,Публікації » Новини

Засідання робочої групи з прав людини3 липня 2012 року відбулося чергове засідання робочої групи з формування Консультативної ради при Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини.

Обговорювалися проекти Положення та Регламенту, напрями діяльності, а також кандидатури до Консультативної ради. У засіданні взяли участь Омбудсмен України Валерія Володимирівна Лутковська та представники ООН.

Нагадаємо, що за результатами зустрічі Омбудсмена України з представниками неурядових громадських організацій, яка відбулася 23 травня 2012 року, створено робочу групу з формування Консультативної ради при Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини.