Конференція трудового колективу НТУУ „Київський політехнічний інститут”

10 квітня 2009,Новини, Вища освіта
Конференція трудового колективу НТУУ „Київський політехнічний інститут”
9 квітня 2009 року відбулась Конференція трудового колективу Національного технічного університету України „КПІ”.
Члени Конференції трудового колективу заслухали звіт ректора М.З. Згуровського про роботу адміністрації ВНЗ у 2008 році. Впродовж 2008 року було проведено плідну роботу щодо реалізації законів України „Про освіту” „Про вищу освіту”, покращення якості підготовки спеціалістів, розширення аудиторного фонду, модернізації навчального обладнання і використання новітніх інформаційних технологій, утвердження авторитету університету в Україні та на міжнародному рівнях.

Голова первинної профспілкової організації Національного технічного університету України „КПІ” В.І. Молчанов, доповідаючи про виконання Колективного договору, наголосив на тому, що статті Колективного договору на період з квітня 2008 року по квітень 2009 року, а також Угоди з охорони праці між Адміністрацією та Профкомом ННУУ „КПІ” на 2008 рік в основному були виконані в повному обсязі.

До уваги членів Конференції трудового колективу університету було запропоновано проект Колективного договору Національного технічного університету України „КПІ” на період з квітня 2009 по квітень 2010 року, за прийняття якого члени Конференції трудового колективу проголосували одноголосно.

Варто зауважити, що невід’ємною частиною Колективного договору на період з квітня 2009 по квітень 2010 року Національного технічного університету України „КПІ” стала Колективна угода між адміністрацією та профспілковим комітетом студентів на 2009 рік, в якій чітко розмежовуються повноваження адміністрації та профкому студентів університету.

Прес-служба КМОППОіНУ

АКТУАЛЬНО

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку