Верховна Рада відмовилася зробити медиків та вчителів держслужбовцями

13 квітня 2009,Публікації » Новини
Верховна Рада відмовилася зробити медиків та вчителів держслужбовцями
Комітет з питань науки та освіти Верховної Ради не підтримує проект закону про внесення змін до деяких законів України (щодо надання статусу державного службовця медичним, педагогічним і науково-педагогічним працівникам).
Цей законопроект (реєстр. №3155) пропонує внести низку змін до Закону України "Про державну службу" та інші закони, спрямовані на поширення статусу державного службовця на медичних, педагогічних і науково-педагогічних працівників.

Під час обговорення законопроекту члени комітету зазначили, що для держслужбовців у чинному законодавстві України встановлено особливі вимоги та обмеження, поширення яких на медичних, педагогічних та інших працівників державних установ "звужуватиме їхні права". Зокрема, згідно з чинним законодавством, держслужбовці не можуть брати участь у страйках, займатися підприємницькою діяльністю тощо

11.листопада

ІВ "Єдність" №7 2019р.