Затримку у виплаті заробітної плати ліквідовано!

20 липня 2012,Публікації » Новини

Затримку у виплаті заробітної плати ліквідовано!Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України провела ряд ефективних заходів з метою ліквідації затримки у виплаті заробітної плати за червень освітянам столиці.

Відповідно до ст. 115 Кодексу законів України про працю та ст. 24 Закону України "Про оплату праці" заробітна плата повинна виплачуватися в терміни, встановлені колективним договором, але не рідше двох разів на місяць.

З метою якнайшвидшого вирішення питання виплати заробітної плати КМОППОіНУ направила вимогу щодо усунення порушень законних прав працівників на оплату праці до Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) (вхідний №13/1328 від 11.07 2012 р.)  та до Голови КМДА О.П. Попова  (вхідний №32396 від 11.07.2012 р.).

Упродовж усіх днів затримки виплати заробітної плати проводилися куонструктивні переговори з представниками влади із зазначеного питання.

Станом на 19 липня 2012 року затримку у виплаті заробітної плати за червень ліквідовано.

Прес-служба КМОППОіНУ