Мистецьке свято "Великодня писанка" в Будинку учителя

13 квітня 2009,Публікації » Новини
Мистецьке свято "Великодня писанка" в Будинку учителяНапередодні одного із найбільш шанованих християнських свят - Світлого Христового Воскресіння колектив Київського міського будинку вчителя ініціює проведення мистецького свята "Великодня писанка", яке буде проходити у рамках засідання клубу "Виковання духовності - вимога часу" (за матеріалами курсу "Християнська етика в українській культурі").

У програмі:

- виставка Великодніх писанок різноманітної техніки виконання;
- виставка української вишивки;

- виставка друкованих видань Великодньої тематики.

Будуть проведені майстер-класи:

"Обереги із ниток",
"Бісероплетіння",
"Витинанка",
"Пасхальна листівка",
"Писанка",

"Мальованка".

Запрошуємо учнів, педагогів, студентів, вихователів дошкільних навчальних закладів та усіх бажаючих ознайомитись із стародавніми українськими народними традиціями та технікою виготовлення Великодніх оберегів!

Нехай разом із Світлим Христовим Воскресінням до вашого дому увійдуть здоров'я, багатство, любов і щастя!

Довідки за тел.: (044) 246-40-24