Верховна Рада прийняла за основу проект Закону про зовнішнє незалежне оцінювання

15 квітня 2009,Публікації » Новини
Верховна Рада України прийняла за основу проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань запровадження зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти і встановлення відповідальності за порушення порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання знань та використання його результатів» (№ 4241 від 19.03.2009р.).

Законопроект підтримали 242 народних депутати.
Проект передбачає внесення змін та доповнень до Законів України «Про освіту», «Про вищу освіту», «Про загальну середню освіту», Кримінального Кодексу України, Кримінально-процесуального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Прес-служба КМОППОіНУ