Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Студмістечко НПУ імені М.П. Драгоманова у барвах свята

18 вересня 2012,Новини, Вища освіта

Студмістечко НПУ імені М.П. Драгоманова у барвах святаВітальня гуртожитку № 5 Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова вчора, 17 вересня 2012 року, була переповнена щасливими посмішками молоді, лункими піснями і бурхливими оплесками. До студмістечка завітав ректор НПУ Віктор Андрущенко, аби в родинній обстановці познайомитися зі студентським активом і підбити підсумки кампанії «Поселення – 2012».

Важливу роль у повсякденному житті студента відіграє рівень його соціальної захищеності. Кожному, хто переступив поріг вишу, потрібна корисна порада, дружня підтримка й відчуття єдності. Таку руку допомоги студенту надають адміністрація вишу спільно з молодіжними громадськими організаціями, що ефективно співпрацюють на базі університету. Пересвідчитися у цьому мали змогу всі охочі мешканці студмістечка, адже саме для них були влаштовані урочистості.

Головною подією свята стало підписання Договору про співпрацю між адміністрацією, первинною профспілковою організацією студентів та студентською радою Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Договір своїми підписами скріпили ректор університету Віктор Андрущенко, голова профорганізації студентів Станіслав Цибін та студентський ректор Микола Давидюк.

Найактивніші учасники студентського життя отримали з рук ректора подяки і нагороди. А атмосферу святковості під час урочистого заходу як завжди блискучо підтримували талановиті творчі особистості й колективи флагмана європейської педагогічної освіти.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень