У Києві на Великдень транспорт буде працювати всю ніч

17 квітня 2009,Публікації » Новини

Київська міська державна адміністрація вирішила організувати 19 квітня у зв'язку зі святкуванням Великодня цілодобову роботу фунікулера, 2 автобусних і 7 тролейбусних маршрутів.

Зокрема, в ніч з 18 на 19 квітня будуть курсувати автобуси № 52 і 54, а також тролейбуси № 3, 4, 8, 14, 16, 38 і 46, тобто ті маршрути, які проходять поблизу великих соборів та храмів міста. Транспорт на цих маршрутах буде курсувати з інтервалом 15-30 хвилин.

Київська держадміністрація також продовжила роботу до 1:00 з 18 на 19 квітня 20 тролейбусних, 7 автобусних і 11 трамвайних маршрутів, які проходять біля станцій метро. Ці ж маршрути почнуть свою роботу 19 квітня о 5:00.

Інформація про графік роботи транспорту 19 квітня буде розміщена в салонах рухомого складу.

Нагадаємо, що комунальне підприємство Київський метрополітен прийняло рішення організувати цілодобову роботу метро 19 квітня у зв'язку зі святкуванням православними віруючими Великодня.