До уваги страхувальників та голів комісій із соціального страхування

20 вересня 2012,Публікації » Новини

До уваги страхувальників та голів комісій із соціального страхуванняПодільська міжрайонна виконавча дирекція Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності повідомляє страхувальникам Подільського та Шевченківського районів м. Києва, що 14 вересня 2012 р. набрала чинності постанова правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності № 43 від 31 липня 2012 р. «Про внесення змін до Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25 лютого 2009р. № 12».

Згідно внесеним змінам комісія (уповноважений) із соціального страхування приймає рішення про виділення застрахованій особі путівки на санаторно-курортне лікування у двомісний номер з частковою оплатою в розмірі 20 відсотків її вартості (раніше було 30 відсотків), а для лікування дитини в супроводі дорослого – з частковою оплатою в розмірі 15 відсотків вартості путівки (раніше було 20 відсотків).

Залишається часткова оплата путівки в одномісний номер 50 відсотків її вартості та путівки для лікування двох дітей в супроводі дорослого – 10 відсотків вартості путівки.

Контактні телефони:

453-27-29, 453-27-36, 453-28-17, 453-28-18, 456-34-81.

С.А. Буринська,
завідувач відділом оздоровчих заходів
Подільської міжрайонної виконавчої
Дирекції КМВ ФСС з ТВП