Найщиріші вітання із Всеукраїнським днем бібліотек!

30 вересня 2012,Публікації » Новини

Найщиріші вітання із Всеукраїнським днем бібліотек!30 вересня в Україні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

Книгозбірні додають нам мудрості, стають нашим дороговказом на шляху інформаційного простору, наповнюють наші серця неповторними емоціями та як незгасимий смолоскип освітлюють шлях життя. Доносячи до людей увесь спектр інформаційних потоків, вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення. На плечі бібліотекаря лягає велика відповідальність, адже щоб підібрати книгу відповідно до смаків та інтересів відвідувача необхідно в першу чергу самому бути високоінтелектуальною людиною та вміти неупереджено судити про літературу.

Бібліотекарі – це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку, дружнього взаєморозуміння та підтримки.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018