Освітяни столиці найкращі зі спортивного туризму!

Освітяни столиці найкращі зі спортивного туризму!У період із 26 до 30 вересня 2012 року в с. Воробіївка Немирівського району Вінницької області відбулися змагання зі спортивного туризму на Кубок України серед працівників освіти. У спортивних змаганнях брали участь команди 15 регіонів України.

Збірна команда освітян столиці виборола І загальнокомандне місце. Київська зіркова команда була представлена у складі: Калінкіна О.Б. – керівника гуртків МЦДЮТ, Стрижака А.О. – керівника гуртків МЦДЮТ, Загрядського О.В. – керівника гуртків МЦДЮТ, Рудєва І.М. – зав. відділом туризму ПТДЮ Солом’янського району, Лемещука С.В. – вчителя фізичного виховання ЗНЗ № 144, Мєчікова Є.О. – вчителя фізичного виховання ліцею № 171 “Лідер”, Яременко Є.В. – тренера ДЮСШ № 12, Шаповалова О.М. – керівника гуртків МЦДЮТ, Яременка Д.В. – вчителя фізичного виховання КМК, Раська Ю.О. – викладача НТУУ “КПІ”, Смалюги Н.І. – судді від команди, керівника гуртків МЦДЮТ, Федорченко Н.І. – судді від команди, методиста МЦДЮТ, Бубнова С.В. – судді від команди, керівника гуртків МЦДЮТ, Стрижак О.А. – керівника команди, завідувача відділом організаційно-масової роботи МЦДЮТ.

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Прес-служба КМОППОіНУ