Відзначено найкращих освітян столиці

Відзначено найкращих освітян столиці3 жовтня 2012 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася церемонія нагородження тих, хто своєю натхненною і плідною працею та професійними звершеннями зробив вагомий внесок у розвиток столиці України. Серед цих шанованих особистостей – працівники як матеріальної, так і нематеріальної сфер економіки, ветерани праці, матері-героїні та освітяни.

Для присутніх підготували урочисту концертну програму, квіти, відзнаки і слова глибокої вдячності. Нагороди кращим із кращих вручали заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, начальник Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради Оксана Добровольська та голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.

З нагоди святкування Дня працівників освіти освітяни столиці отримали нагрудні знаки «Відмінника столичної освіти», пам'ятні медалі «На відзначення 1530-річчя Києва», почесні грамоти КМДА та КМОППОіНУ.

Почесною Грамотою Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за плідну роботу в профспілці, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у вирішення соціально-економічних питань освітян та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено:
Марочко Тетяну Леонідівну, голову первинної профспілкової організації, вчителя історії загальноосвітнього навчального закладу № 170 Оболонського району;
Вижевську Жанну Борисівну, голову первинної профспілкової організації, вчителя іноземної мови спеціалізованої школи № 187 Солом’янського району.

Почесною грамотою голови Київської міської державної адміністрації за високі досягнення у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у справу розбудови столичної освіти та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти нагороджено:

Банітову Тетяну Петрівну, директора навчально-виховного комплексу «Сузір’я» Святошинського району;

Барзеловську Ніну Володимирівну, вчителя обслуговуючої праці гімназії №  267 Дарницького району;

Бобровську Оксану Юхимівну, заступника директора з навчально-виховної роботи Київського професійного будівельного ліцею;

Бондарєву Олену Євгеніївну, директора Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка;

Бригинець Надію Валентинівну, директора дошкільного навчального закладу № 32 Голосіївського району;

Брюховецьку Наталію Василівну, директора спеціалізованої школи № 254 Святошинського району;

Бугрову Олену Анатоліївну, методиста науково-методичного центру управління освіти Печерської районної в місті Києві державної адміністрації;

Войтовича Едуарда Георгійовича, директора загальноосвітнього навчального закладу «Школа екстернів»;

Гончарову Світлану Миколаївну, заступника директора з виховної роботи спеціалізованої початкової школи № 324 Солом’янського району;

Денисюк Оксану Яківну, директора КП «Центр науково-освітніх інновацій та моніторингу»;

Єфіменко Віру Іванівну, завідувача кабінету інформаційно-методичної роботи та краєзнавства Київського міського будинку учителя;

Зозулю Володимира Петровича, головного спеціаліста відділу професійно-технічної освіти Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);

Кленько Тетяну Володимирівну, заступника директора з навчально-виховної роботи Київського регіонального вищого професійного училища будівництва;

Клименко Олену Володимирівну, заступника директора Київського Палацу дітей та юнацтва;

Ковальчук Ольгу Михайлівну, заступника директора з навчальної роботи, вчителя математики Київського спортивного ліцею-інтернату;

Космінську Вікторію Леонідівну, заступника директора з навчально-виховної роботи спеціалізованої школи № 216 Оболонського району;

Кузнецову Світлану Дмитрівну, завідувача відділу художньої творчості Київського Палацу дітей та юнацтва;

Мельник Аллу Костянтинівну, завідуючу дошкільного навчального закладу № 672 Дніпровського району;

Михайловіну Марину Іванівну, вихователя-методиста дошкільного навчального закладу № 579 Оболонського району;

Муковніну Ольгу Степанівну, директора Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму;

Мустафаєва Фемія Мансуровича, професора кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка;

Нестеренко Валентину Федорівну, директора дошкільного навчального закладу № 45 Подільського району;

Нетецьку Світлану Миколаївну, директора спеціалізованої школи № 47 Печерського району;

Німак Ларису Григорівну, директора дошкільного навчального закладу № 398 Солом’янського району;

Овдій Лідію Петрівну, директора середньої загальноосвітньої школи № 163 Шевченківського району;

Панчук Ларису Анатоліївну, директора спеціалізованої школи № 53 Шевченківського району;

Саченко Парасковію Яківну, начальника відділу по наданню методичної допомоги у профілактиці порушень фінансово-господарської діяльності установ освіти Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);

Сиваченка Василя Володимировича, викладача Державного навчального закладу «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації»;

Солопенка Володимира Анатолійовича, заступника директора з навчальної роботи гімназії «Троєщина» Деснянського району;

Стасюк Наталію Євгеніївну, директора спеціалізованої школи № 327 І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови Дніпровського району;

Трухана Олександра Феодосійовича, викладача Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка;

Фрідман Марію Мотелівну, вчителя математики ліцею № 100 «Поділ» Подільського району;

Фролову Ірину Юріївну, методиста районного науково-методичного центру управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації;

Хоменко Віру Федорівну, вчителя української мови та літератури середньої загальноосвітньої школи № 259 Деснянського району;

Цвік Тамару Володимирівну, головного спеціаліста групи технічного нагляду за капітальним будівництвом та ремонтом установ освіти Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);

Чоп Аллу Олексіївну, директора дошкільного навчального закладу № 240 Дарницького району;

Щербаченко Ганну Олександрівну, завідуючу координаційного центру фізичної культури та спорту Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Пам’ятною медаллю «На відзначення 1530-річчя Києва» за плідну працю, високі досягнення у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у справу розбудови столичної освіти та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти нагороджено педагогів:

Бондаренка Олега Миколайовича, начальника відділу контролю Головного управління освіти і науки;

Власкіну Наталію Володимирівну, вчителя англійської мови СШ №302 Дарницького району;

Гузь Ольгу Миколаївну, вихователя ДНЗ №590 Оболонського району;

Добривечір Тетяну Пилипівну, вчителя української мови та літератури Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер»;

Коренєву Надію Петрівну, вчителя початкових класів СШ №107 Подільського району;

Корнішевського Якова Володимировича, вчителя математики СШ №139 Шевченківського району;

Косматовську Ярославу Іванівну, вчителя початкових класів СЗШ №215 Святошинського району;

Мельник Ларису Федорівну, директора Київського міського будинку вчителя;

Мережина Павла Васильовича, художнього керівника Народного художнього колектива хору «Зірниця» Палацу дитячої та юнацької творчості  Солом’янського району;

Мірошниченко Катерину Борисівну, директора навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у місті Києві;

Огнев’юка Віктора Олександровича, ректора Київського університету імені Бориса Грінченка;

Бібу Ларису Миколаївну, начальника відділу правового забезпечення Головного управління освіти і науки;

Пір’ян Маргариту Всеволодівну, вихователя ДНЗ №311 Дніпровського району;

Тарасенко Євгенію Василівну, методиста Центру дитячої та юнацької  творчості Деснянського району;

Чайковську Ніну Василівну, методиста районного науково-методичного центру управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації;

Грицана Миколу Івановича, завідуючого Київської міської психолого-медико-педагогічної консультації.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розбудову столичної освіти та з нагоди Дня працівників освіти нагрудним знаком «Відмінник столичної освіти» працівників навчальних закладів м. Києва з виплатою премії у розмірі двох посадових окладів нагороджено:

Авраменко Ольгу Олексіївну, директора Державного професійно-технічного навчального закладу «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва»;

Бадовську Ніну Петрівну, директора ДНЗ № 630 Солом’янського району;

Безпалько Ольгу Володимирівну, директора Інституту психології та соціальної педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка, професора, доктора педагогічних наук;

Жильцова Олексія Борисовича, проректора з науково-методичної та навчальної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка, доцента, кандидата педагогічних наук;

Ілюшину Олену Олександрівну, директор Технічного ліцею Шевченківського району;

Кібардіну Наталію Петрівну, директора Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району;

Корощенко Віру Павлівну, головного спеціаліста відділу з питань дошкільної освіти управління освіти Святошинської районної в м. Києві держадміністрації;

Ляшенко Тетяну Сергіївну, директора гімназії № 179 Голосіївського району;

Пархоменко Ірину Миколаївну, заступника начальника управління освіти Оболонської районної в м. Києві держадміністрації;

Побежимову Ольгу Вікторівну, директора дитячо-юнацької хореографічної студії «Щасливе дитинство»  Дніпровського району;

Пушкарьову Тетяну Едуардівну, директора Скандинавської гімназії Дарницького району;

Сисоєву Світлану Олександрівну, завідувача науково-дослідної лабораторії освітології  Київського університету імені Бориса Грінченка, професора, доктора педагогічних наук, члена–кореспондента Національної академії педагогічних наук України;

Столярова Юрія Олександровича, заступник директора Києво-Печерського ліцею «Лідер» Печерського району;

Тімко Олександру Анатоліївну, заступника директора з навчально-виховної роботи, вчителя-тренера з академічного веслування Київського спортивного ліцею-інтернату;

Хілєнко Лілію Олександрівну, директора районного науково-педагогічного центру управління освіти Подільської районної в м. Києві держадміністрації.

Щиро вітаємо вас, дорогі освітяни!

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада