«Український профспілковий рух» – тема прямого ефіру НРКУ

4 жовтня 2012,Публікації » Новини

«Український профспілковий рух» – тема прямого ефіру НРКУ3 жовтня 2012 року Олександр Яцунь, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України, виступив у прямому ефірі програми «Право на слово» Національної радіокомпанії «Україна».

Мова йшла про український профспілковий рух, його потужність і позиції в світовій профспілковій системі.

Ведучий програми – Володимир Різун, директор Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку