Конференція трудового колективу КНУТД

23 квітня 2009,Новини, Вища освіта

22 квітня 2009 року відбулась Конференція трудового колективу Київського національного університету технологій та дизайну.
Члени Конференції трудового колективу заслухали річний звіт ректора О.І.Волкова про роботу університету у 2008 році.
Голова первинної профспілкової організації Київського національного університету технологій та дизайну С.І.Коваленко, доповідаючи про виконання Колективного договору, зауважила, що статті Колективного договору між адміністрацією та первинною профспілковою організацією університету за 2008 рік в основному були виконані, а положення Угоди з охорони праці виконані в повному обсязі.
До уваги членів Конференції трудового колективу було запропоновано також проект Колективного договору між адміністрацією та Первинною профспілковою організацією університету на 2009 – 2010 роки, а також Кошторис доходів і видатків профбюджету КНУТД на 2009 рік.
Заслухавши та обговоривши річний звіт ректора університету О.І.Волкова та звіт голови первинної профспілкової організації І.С. Коваленко, проект Колективного договору між адміністрацією та первинною профспілковою організацією університету на 2009 – 2010 роки, делегати Конференції трудового колективу ухвалили:

• Річний звіт ректора університету О.І. Волкова схвалити та затвердити.
    • Звіт про виконання колективного договору схвалити та затвердити.
    • Відзначити, що при виконанні колективного договору за 2008 рік переважна більшість пунктів вже виконана чи виконується постійно.
    • Затвердити Колективний договір між адміністрацією та Первинною профспілковою організацією КНУТД на 2009 – 2010 роки.
    • Використовувати Колективний договір як засіб поєднання зусиль працівників та роботодавця, спрямованих на вирішення питань організації праці та соціального захисту працівників та студентів університету.
    • Затвердити Кошторис доходів і видатків профбюджету КНУТД на 2009 рік.

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН