П’ятьох столичних освітян забезпечено житлом

П’ятьох столичних освітян забезпечено житломСьогодні, 5 жовтня 2012 року, напередодні Дня працівників освіти під час зустрічі заступника голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Новохатька з керівниками установ позашкільної освіти м. Києва п’ятьом столичним освітянам було повідомлено про надання безоплатних квартир.

Привітавши присутніх з професійним святом, Леонід Михайлович на виконання доручення голови КМДА Олександра Попова оголосив, що житлом забезпечено:

• Бориса Костянтина Дмитровича, викладача Київського професійного енергетичного ліцею (двокімнатна квартира);

Заярнюк Надію Григорівну, вихователя дошкільного закладу № 191 Солом’янського району міста Києва (трикімнатна квартира);

Прокопчук Олену Олександрівну, вихователя школи-дитячого садочку "Струмочок" Дніпровського району міста Києва (трикімнатна квартира);

Шевченко Тетяну Миколаївну, директора дошкільного навчального закладу № 518 Подільського району міста Києва (двокімнатна квартира);

Юхименко Людмилу Володимирівну, директора навчально-виховного комплексу "Дзвіночок" Святошинського району міста Києва (однокімнатна квартира).

Щиро вітаємо вас, шановні педагоги!

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку