Навчальні заклади Києва готові до роботи в осінньо-зимовий період

Навчальні заклади Києва готові до роботи в осінньо-зимовий періодПро це повідомила під час розширеного засідання колегії Київської міської державної адміністрації начальник Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) Оксана Добровольська.

«Теплопостачання у столичних навчальних закладах контролюватиме спеціально створена робоча група. Якщо під час опалювального сезону в закладах освіти виникатимуть проблеми з опаленням, їх буде оперативно ліквідовано», – зазначила Оксана Добровольська.

Вона також зауважила, що основні роботи з підготовки закладів освіти до осінньо-зимового періоду відбулися ще влітку. Так, до початку нового 2012-2013 навчального року здійснено капітальні та поточні ремонти навчальних закладів: відремонтовано дахи, фасади, мережі гарячого та холодного водопостачання, модульні індивідуальні теплові пункти, а також здійснено повірку вузлів обліку теплової енергії.

Опалювальний сезон офіційно розпочнеться у столиці з 10 жовтня. З цього дня до централізованого опалення підключатимуть як заклади бюджетної сфери (у першу чергу – дитячі садочки, школи та медичні установи), так і житлові будинки.

Загалом на підготовку закладів освіти до нового навчального року в бюджеті міста передбачено 76,7 млн грн, а на виконання заходів із підготовки навчальних закладів до роботи в осінньо-зимовий період виділено 25,7 млн грн.

За матеріалами

Урядового порталу