Стандарт столичної освіти: триває розробка чіткого механізму впровадження

11 жовтня 2012,Публікації » Новини

Стандарт столичної освіти: триває розробка чіткого механізму впровадженняВчора, 10 жовтня 2012 року, відбулася зустріч начальника Головного управління освіти і науки виконавчого органу Київради (КМДА) Оксани Добровольської з директорським корпусом загальноосвітніх навчальних закладів Подільського району столиці.

Темою зібрання стало впровадження Стандарту столичної освіти. Зокрема, розглядалися питання розробки конкретних механізмів підвищення якості освіти Києва відповідно до Стандарту, рейтингових показників окремих закладів освіти, району і міста вцілому.

У роботі наради взяли участь начальник Управління освіти Подільської районної у м. Києві державної адміністрації Галина Троян, голова Подільської районної у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Галина Ткач, голова Київської міської організації Профспілки Олександр Яцунь.

У своєму виступі голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь зупинився на питаннях збереження соціальних гарантій для всіх працівників галузі «Освіта» на наступний бюджетний рік, а також окреслив напрями вирішення спільно з Київською міською державною адміністрацією питання поліпшення житлових умов освітян столиці.

Прес-служба КМОППОіНУ