Святкова зустріч учительської родини Дарницького району

Святкова зустріч учительської родини Дарницького районуУже 15 років поспіль Дарницька районна у м. Києві організація Профспілки працівників освіти і науки України на чолі з Галиною Олексіївною Некрасовою зберігає добру традицію – проведення святкових зустрічей найдосвідченіших і найповажніших освітян, ветеранів педагогічної праці.

Засідання Клубу друзів проходять досить часто, однак вчора, 10 жовтня 2012 року, воно стало особливо урочистим, оскільки присвячувалося головному освітянському святу – Дню працівників освіти. Дорогих гостей вже вкотре радо приймали в школі-інтернаті № 12.

Тепло, зворушливо і по-родинному затишно – саме у такій атмосфері добра й невимушеності проходила ця зустріч. Частування і вшанування, концертні виступи і вітальні промови створювали яскравий калейдоскоп приємних вражень. Поміж розмаю танцювальних номерів учнів, попурі від колег, комічних замальовок лунали щирі слова глибинної вдячності сивочолим освітянам за копітку самовіддану працю від заступника голови Дарницької РДА Василя Дзюби, заступника начальника районного управління освіти Тетяни Штоколової, директора методичного центру управління освіти Ірини Кривоконь і, звичайно ж, від профспілкового лідера району Галини Некрасової. Вела святкування Галина Коваленко.

– Це таке щастя – мати велику вчительську родину. Я рада новій зустрічі, бо це чудова можливість подивитися в мудрі й добрі очі колег, прочитати по обличчях настрій і почути їхні щирі слова.
Дякуємо всім учасникам і організаторам свята, а зокрема районній організації профспілки, управлінню освіти, школі, яка нас приймала, за високий рівень організації зібрань, самовіддане служіння справі та любов до людей.
Ніна Іванівна Панчук,
президент Клубу друзів
Дарницького району

Усі гості свята щиро дякували за радісну зустріч, прекрасний концерт і подарунки, обіцяли один одному незабаром побачитися, а в їхніх очах при цьому світилося справжнє щастя – вони вкотре відчули, що їх пам’ятають, цінують і люблять.

Прес-служба КМОППОіНУ