24 квітня 2009,Публікації » Новини
Профспілки-побратими: розвиток співпраці
23 березня до Києва із робочим візитом прибула голова Мінського міського комітету Білоруської профспілки працівників освіти і науки Лариса Федорівна Богодяж.
У рамках візиту була підписана угода про співпрацю між Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України та Мінським міським комітетом Білоруської профспілки працівників освіти і науки.

Підписання відбувалося під час засідання президії КМОППОіНУ, а якому були присутні її голова – Олександр Яцунь, голови районних у м. Києві організацій профспілки працівників освіти і науки України, гості.
Профспілки-побратими: розвиток співпраці
Угодою про співпрацю освітянські профспілки засвідчили свою дружбу та готовність реально та дієво працювати задля поліпшення статусу вчителя. Відтепер спілчани Києва та Мінська матимуть змогу обмінюватися досвідом та спілкуватися без кордонів.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада