Міжнародна конференція в АПСВ ФПУ

24 квітня 2009,Новини, Вища освіта
Міжнародна конференція в АПСВ ФПУ21 – 23 квітня у Академії праці і соціальних відносин Федерації профспілок України проходила Міжнародна наукова студентська конференція «Проблеми формування і розвитку громадянського суспільства: погляд молоді».

Співорганізаторами конференції виступили Федерація професійних спілок України та Міжнародна асоціація навчальних і наукових установ з підготовки кадрів для соціально-трудової сфери.

Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь виступив перед студентством на пленарному засіданні конференції.
Зокрема він сказав: «Профспілка потребує нової парадигми: нові лідери, нові ідеї, програма «3і», реальний захист, гідне місце в громадянському суспільстві, що формується в Україні. Профспілкові вожді та актив повинні «горіти» життям трудових і студентських колективів, мобілізувати їх на ефективне відстоювання конституційних прав та інтересів. Влада поважає лише сильного. Профспілка повинна бути сильною організацією, здатною до перемог.

У цьому році ми відзначаємо 10 років діяльності Студентської профспілкової асоціації м. Києва. З одного боку - це досвід роботи як традиційних форм діяльності, так і інноваційної складової, з іншого - інтеграція молоді, яка навчається, до школи лідерства та активної громадянської позиції."

Цікавим для аудиторії був також досвід створення та діяльності СПА м. Києва.

У рамках конференції  відбулося засідання Круглого столу «Молодь та профспілки» та Конкурс молодіжної соціальної реклами.

Прес-служба КМОППОіНУ