Профспілковий урок: передаємо досвід

23 квітня профспілковий урок у школі № 71 Солом’янського району відвідали голова Мінського міського комітету Білоруської профспілки працівників освіти і науки Лариса Федорівна Богодяж, головний інструктор з інформаційної та міжнародної діяльності Донецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Володимир Леонідович Цесельський, заступник голови КМОППОіНУ Олена Олександрівна Геведзе, голова РОП Василь Іванович Марочко та голова ППОС КНУБА Анатолій Ваколюк.

Профурок проводила учитель історії Тамара Гнатівна Козятник для учнів 10-б класу.
Урок пройшов дуже активно і злагоджено. Учні підготували власні матеріали для висвітлення на інформаційній дошці – «Мої батьки – члени профспілки» та головні новини профспілкового життя.
Закінчився урок розповіддю Лариси Федорівни Богодяж про життя дружньої Мінської освітянської профспілки та дарунком білоруського вишитого рушника у музей школи.

Прес-служба КМОППОіНУ