ХІІІ турнір з баскетболу розпочато!

23 жовтня 2012,Публікації » Новини

ХІІІ турнір з баскетболу розпочато!22 жовтня в спорткомплексі КНЕУ імені Вадима Гетьмана стартував традиційний турнір з баскетболу за Кубок Студентської профспілкової асоціації м. Києва.

Змагання, присвячені Міжнародному Дню студента, проводяться з метою пропаганди здорового способу життя, популяризації баскетболу і підвищення спортивної майстерності в студентському середовищі. Всього у ХІІІ турнірі з баскетболу беруть участь 18 збірних студентських команд вищих навчальних закладів міста Києва.

У стартовому турі зійшлися команди Національного університету “Києво-Могилянська Академія” та Київського національного університету будівництва і архітектури. У напруженому та запеклому двобої перемогу святкували студенти КНУБіА, які перемогли своїх суперників з рахунком 52:46. В іншому матчі першого туру спортсмени Київського національного торговельно-економічного університету виграли у своїх ровесників з Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана з рахунком 71:65.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018