Міжнародне співробітництво: Київ – Рига

24 жовтня 2012,Публікації » Новини

Міжнародне співробітництво: Київ – РигаНа запрошення Ризької міської організації Профспілки працівників освіти і науки Латвії на чолі з Лігітою Семеновою, з 16 по 19 жовтня 2012 року, делегація Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на чолі з Олександром Яцунем та завідувачем правового відділу Андрієм Кузнєцовим перебувала у Ризі. Метою зустрічі послугував обмін досвідом щодо питань соціального захисту освітян Києва і Риги.

Делегати відвідали Ризьку українську школу, дитячий садок №13 «Абецитіс», ЗНЗ №15 м. Риги, гімназію у м. Юрмала та ознайомилися з роботою Вальдорфського ДНЗ. Олександр Яцунь поспілкувався з вихователями, вчителями та дітьми навчальних закладів, а також відзначив активність педагогів Риги в освітніх програмах Європейського Союзу та виборюванні різних міжнародних грантів.

Наприкінці поїздки сторони уклали договір про співпрацю та домовилися крок за кроком розвивати профспілкову діяльність.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018