У київських школярів розпочалися канікули

У київських школярів розпочалися канікулиСьогодні, 25 жовтня 2012 року, у столичних школах розпочалися осінні канікули, які триватимуть до 31 жовтня 2012 року.

За інформацією Головного управління освіти та науки КМДА, під час канікул традиційно всі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста будуть працювати у режимі канікулярного часу.

Зокрема, бажаючі зможуть відвідувати гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання у навчальних закладах міста.

У позашкільних навчальних закладах для школярів проходитимуть конкурси ерудитів, концерти, фестивалі, спортивні змагання, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні, природоохоронні акції, виставки образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, народних ремесел та науково-технічної творчості тощо.

Окрім того, у Київському Палаці дітей та юнацтва протягом канікул відбуватимуться такі заходи:

–25-31 жовтня – виставка творчих робіт вихованців студій образотворчого мистецтва «Слава визволителям» до Дня визволення України та Дня визволення міста Києва від фашистських загарбників;

–27 жовтня – ІІ міський фестиваль витинанки та ляльки-мотанки;

–27-28 жовтня – ХІІ міський фестиваль музичних колективів навчальних закладів міста Києва «Золота осінь» (у програмі фестивалю-конкурсу:

27 жовтня о 12.00 – концерт інструментальних ансамблів;

28 жовтня о 12.00 – звітний концерт народного художнього колективу естрадно-духового оркестру «Юність» Київського Палацу дітей та юнацтва; концерт естрадних та духових оркестрів; урочиста церемонія нагородження);

–30-31 жовтня – вистави для учнів 1-6 класів «Таємниці чарівного лісу».

Прес-служба КМОППОіНУ